Foto-5-kantoor

Over Afitto Internetmarketing

Over Afitto Internetmarketing kunnen wij het volgende schrijven.... Wij zijn een jong en enthousiast online marketingbureau uit Westervoort. Wij willen, met onze gedegen en no-nonsens aanpak, doelgerichte ondernemers helpen bij het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van hun website of webshop.

Onze online marketing aanpak

Afitto Internetmarketing gaat voor het beste resultaat en gebruikt daarbij de volgende plan van aanpak.

  • Heeft u nog geen website of -shop dan bespreken we eerst wat en wie u met uw website wilt bereiken en wat de uitstraling moet zijn van de site.
  • Vervolgens starten we met online marketing aanpak. We analyseren uw concurrentie op internet en doen een uitgebreide zoekwoorden analyse.
  • Op basis van uw wensen ontwerpen wij de website en vullen deze met relevante content. Bij het schrijven van de teksten houden we zoveel mogelijk rekening met de zoekwoorden waarop de website moet worden gevonden.
  • Na de oplevering van uw website gaan wij deze regelmatig beoordelen op het behalen van de gewenste positie in het zoekresultaten overzicht. Daarnaast meten we of de gewenste conversiedoelen worden behaald met uw website. Zo nodig passen we de website en de ondersteunende online marketing aan.
  • Als laatste maar zeker erg belangrijk.. in overleg met u gaan wij uw website of -shop periodiek onderhouden. Zo kijken we of als technisch nog goed werkt, verwijderen we verouderde content en kijken we of alle interne en externe links nog goed werken.
    in overleg kan bij het onderhoud ook nieuwe content worden toegevoegd.

Spreekt dit plan u aan en wilt nu meer weten wat wij voor uw website kunnen betekenen. Neem contact op voor een adviesgesprek.