Website ontwerpen, onderhouden of verbeteren

Website ontwerpen, onderhouden of verbeteren

Het ontwerpen van uw website

Ontwikkelen website door Afitto Internetmarketing

Elke website heeft een eigen doel, zo ook die van uw bedrijf.

Is uw website het visitekaartje van uw bedrijf en moet uw huisstijl terugkomen in het ontwerp van de website zodat deze  herkenbaar is voor een bestaande klant? Of moet uw website juist gebruiksvriendelijk zijn zodat, potentiële, klanten makkelijk kunnen vinden wat zij zoeken? Of moet uw website leiden tot meer online verkoop of het verkrijgen van leads?

Er komt dus veel kijken bij de ontwikkeling van een website.
Affito Internetmarketing denkt graag met uw mee over het gewenste doel van uw website .

 

Onderhoud websites

Website onderhoud door Afitto InternetmarketingEen bekende gezegde luidt “Stilstand is achteruit gaan” . Anders gezegd, wie niets doet wordt uiteindelijk door de concurrentie ingehaald. Voor websites geldt dit ook.

Wanneer een website niet wordt onderhouden dan gaat deze slechter presteren in de zoekresultaten. Ook kunnen er foutmeldingen op de website ontstaan.  Bijvoorbeeld als externe links niet meer werken, contactgegevens niet meer goed zijn of andere verouderde informatie. Lees hier meer over in ons blogbericht

Het is daarom belangrijk dat een website regelmatig wordt onderhouden en gecontroleerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor onderhoud en support van uw website? Vraag dan geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden voor periodiek website onderhoud.

SEO

Vindbaarheid verbeteren websiteMet SEO, of Seach Engine Optimization (in het Nederlands Zoekmachine optimalisatie) gaan wij uw website  optimaliseren. Met als doel dat deze zo hoog mogelijk scoort in de weergegeven resultaten van een zoekterm.  Wij kijken hierbij naar de techniek, de inhoud, of content en de autoriteit van de website.
Naast de technische optimalisatie, onderzoeken wij op welke termen men zoekt op internet voor een specifieke dienst of product. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de zoektermen die voor uw website van belang zijn, zo goed mogelijk verwerkt worden in de teksten van uw website. Dit gebeurt met een SEO actieplan waarin de verschillende stappen en meetmomenten worden vastgelegd.

Content marketing

Content schrijven door Afitto InternetmarketingWil een website blijvend goed gevonden worden door zoekmachines zoals Google en Bing, dat moet deze regelmatig worden aangevuld met nieuwe en relevante inhoud, ook wel content genoemd. Dit kunnen blog- of nieuwsberichten zijn en media zoals foto’s, video’s en illustraties. Maar ook nieuwe interne links naar andere pagina’s van uw website of externe links naar andere websites.

Relevante content zorgt niet alleen voor een betere vindbaarheid.  Ook vergroot u hiermee de kans dat mensen op uw website de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn en ze daardoor vervolgens besluiten om bij u klant te worden.